Què és Quipu?

Quipu és un programa de facturació i gestió financera al núvol. Això implica que tota la informació es troba guardada al núvol (online) i l’accés a l’aplicació és a través d'internet així que no fa falta instarl.lar-se res. Quipu està especialment desenvolupat per a startups, petites empreses i autònoms i dissenyat per a no experts. Quipu és un programa de facturació online que permet tenir tota la informació en un mateix punt.

T'ha estat útil aquesta informació?

Temes relacionats

Tens dubtes?

Deixa'ns la teva consulta o envia'ns un email a support@getquipu.com i et respondrem al més aviat possible. Si ets client Premium, pots contactar-nos mitjançant el xat directe. Més informació sobre suport premium.