Importa contactes

Pots importar els teus contactes directament al programa a través d'un fitxer Excel. Per a això, segueix els següents passos: 1: Descarrega't la plantilla (.XLS) que t'ofereix el programa. Fes servir la nostra plantilla per assegurar-te que els teus contactes s'importin correctament. 2: Omple les columnes amb la informació dels teus contactes. IMPORTANT: Assegura't que respectes les columnes tal com te les hem proporcionat. 3: En acabar el procés, carrega l’arxiu sota. Arrossega i deixa anar el fitxer o sols carregueu-lo directament des del teu ordinador.

T'ha estat útil aquesta informació?

Temes relacionats

Tens dubtes?

Deixa'ns la teva consulta o envia'ns un email a support@getquipu.com i et respondrem al més aviat possible. Si ets client Premium, pots contactar-nos mitjançant el xat directe. Més informació sobre suport premium.

Bloque portatil movil

Segueix-nos