En quins formats es pot descarregar la informació de Quipu?

Pots descarregar tota la informació de facturació en un full de càlcul Excel (en formt .XLS o .CSV). A més, pots descarrregar-te totes les factures i arxius adjunts en .pdf, per aquest cas es descarrega en un arxiu comprimit. Si només vols un document en concret sempre pots descarregar aquest en format PDF al teu ordinador. Els contactes poden descarregar-se en un full de càlcul Excel o mitjançant un arxiu SVF.

T'ha estat útil aquesta informació?

Temes relacionats

Tens dubtes?

Deixa'ns la teva consulta o envia'ns un email a support@getquipu.com i et respondrem al més aviat possible. Si ets client Premium, pots contactar-nos mitjançant el xat directe. Més informació sobre suport premium.