Com puc tancar trimestre? Què necessito?

Tancar trimestre és passar comptes amb Hisenda bàsicament. Volen que declaris els teus moviments. Recorda que tens un parell de requeriments bàsics comuns i després, en funció de cada cas, hauràs de pagar uns o uns altres impostos. Amb Quipu, tot això és molt fàcil de dur a terme. Amb un clic et descarregues el llibre d’IVA d’ingressos i despeses en un Excel. Amb un altre clic pots descarregar-te tots els comprovants al teu ordinador. I per suposat, Quipu autocompleta i presenta els models tributaris oficials 303 (IVA), 130 (IRPF), 111 i 115 per tu. Puja les teves despeses i ingressos de forma normal i Quipu treballa per a tu.

T'ha estat útil aquesta informació?

Temes relacionats

Tens dubtes?

Deixa'ns la teva consulta o envia'ns un email a support@getquipu.com i et respondrem al més aviat possible. Si ets client Premium, pots contactar-nos mitjançant el xat directe. Més informació sobre suport premium.