Com funciona el període de prova gratuita de Quipu?

L’usuari pot registrar-se a Quipu de forma gratuïta i sense compromís. Durant els primer 30 dies és gratuït tant per les empreses com per als autònoms sense cap tipus de restricció. Una vegada hagi passat el període de prova, l’usuari tindrà restringides les funcions disponibles i només podrà visualitzar la informació que hagi pujat a l’aplicació.

T'ha estat útil aquesta informació?

Temes relacionats

Tens dubtes?

Deixa'ns la teva consulta o envia'ns un email a support@getquipu.com i et respondrem al més aviat possible. Si ets client Premium, pots contactar-nos mitjançant el xat directe. Més informació sobre suport premium.