Com crear una categoria analítica nova?

Quipu no inclou cap categortia analítica per defecte, per tant, per poder començar a classificar les teves despeses o ingressos segons les teves necessitats, hauràs de definir les categories que necessites. Per a crear-ne una, has d’anar al apartat “configuració” de la part superior dreta del menú superior. Al submenú de color blau, selecciona l’opció categories analítiques. Una cop estiguin creades les categories i les subcategories apareixeran al final de la finestra de creació de factures, a sota de l’espai de les notes.

T'ha estat útil aquesta informació?

Temes relacionats

Tens dubtes?

Deixa'ns la teva consulta o envia'ns un email a support@getquipu.com i et respondrem al més aviat possible. Si ets client Premium, pots contactar-nos mitjançant el xat directe. Més informació sobre suport premium.