¿Com connectar Prestashop amb Quipu?

Per a connectar Prestashop amb el plugin de Quipu, primer has de crear el teu compte. Si ja ets client, només has d’accedir al teu compte. En segon lloc, descarrega’t el mòdul per a Prestashop desde ModuleShop.

A continuació, dins del teu compte de Prestashop, dirigeix-te a “Mòduls i Serveis” i filtra al buscador per la paraula “Quipu”. Fes clic en instal·lar per a iniciar el procés i fes clic a configuració una vegada estigui instal·lat. A continuació, necessitaràs les teves credencials de la API de Quipu, les quals trobaràs dins de la aplicació de Quipu, a la pestanya d’integracions. Activa la API i copia i enganxa ambdues claus a la pestanya de Prestashop. Una vegada hagis introduït les claus de la API, podràs seleccionar l’Estat de la demanda, la qual cosa permetrà sincronitzar ambdós comptes i generar una factura a Quipu amb les teves ventes existents a l’Ecommerce.

Llest! Ja pots començar a operar. Ara es crearà, de forma automàtica, una factura per cada pagament que es rebi a la teva botiga online. D’aquesta manera, tindràs tots els teus ingressos de la teva Ecommerce organitzats i arxivats en un mateix punt.

T'ha estat útil aquesta informació?

Temes relacionats

Tens dubtes?

Deixa'ns la teva consulta o envia'ns un email a support@getquipu.com i et respondrem al més aviat possible. Si ets client Premium, pots contactar-nos mitjançant el xat directe. Més informació sobre suport premium.